2011. augusztus 28., vasárnap

Új ! Horoszkóp ásvány karkötő Nyilas! - Jelenlegi ára: 3 300 Ft


Nyilas horoszkóp karkötő
Ebbe  a karkötőbe olyan köveket válogattam, amik nagyon jó hatással vannak a nyilas jegy szülöttei számára.
Gránát, kalcedon, ametiszt és hegyikristály köveket használtam fel.
A gránát hatásos energetizáló kő. Segít, hogy a krízishelyzeteket kihívásként fogadja, megerősíti és bátorságot ad még a reménytelennek tűnő helyzetekben is. Energiát ad, növeli az ellenálló erőt, mert élénkíti az immunrendszer működését. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti.
A kalcedon szükséges nyugalommal és higgadtsággal lát el. Mivel a kalcedon főleg a torok-csakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák. A diéta elősegítésére is alkalmas a kalcedon : csillapítja az éhséget, gátolja a tápanyagfelvételt, szabályozza a testfolyadékokat és segíti a szervezet méregkiválasztását. Segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget.
Az ametiszt erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Erősíti az immunrendszert szabályozza a bélflórát. Fénynek és nagyobb hő hatásának kitenni nem szabad. Segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget. Kiegyensúlyozó hatással van a belső nyugtalanságra.  
A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását.  A legismertebb gyógyító kövek egyikének számít. Tiszta energia, minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden kő feltöltésére is. Jó ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Gyógyhatásai szinte végtelenek. Feloldja az energiablokkokat.
A karkötő kb. 18-19cm hosszú, gumis és 8m-es ásványokból áll.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám! : -)
Kristályok tisztítása
Nagyon fontos, hogy karkötőnket mindenképpen tisztítsuk meg mielőtt hordanánk. Normál tisztítás: folyó langyos vagy hideg víz alatt pár percig mossuk a kristályt (kivéve a porózus kristályokat). A porózus kövek közé tartozik az azurit, a malachit, a krizokolla, és a türkiz. ) Majd ha lehet, helyezzük ki a napra, úgy 2-3 órára. Rózsakvarc és az ametiszt esetében azonban óvatosabban, mert fakulhat az erős napsütés hatására.
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Forduljanak hozzám bizalommal!



Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Az aukció vége: 2011-09-15 07:49
. Új ! Horoszkóp ásvány karkötő Nyilas! - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése