2011. december 27., kedd

Sony NWZ-A844 MP 4 lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

-Bontatlan.
http: //www. sony. hu/product/nws-a-series/nwz-a844
8 GB, S-Master digitális erősítő, digitális zajszűrés, EX fejhallgatók, 7, 1 cm / 2, 8" kijelző
Tapasztalja meg a páratlan zene és videó lejátszást
Zárja ki a külső hangokat a digitális zajszűrő technológiával
A TV kimenetnek köszönhetően zenét/videót tekinthet meg nagy képernyő
A valaha gyártott legkeskenyebb WALKMAN®
A Sony A sorozatú Walkman® készülékeit 2, 8” méretű OLED képernyővel, S-Master digitális erősítővel és beépített dig. zajcsökkentéssel (98%-ig) látta el, mindezt pedig a valaha gyártott legkeskenyebb, 7, 2 mm-es házba foglalta. Zsebben hordozható szórakozás, keskeny forma és rendkívüli teljesítmény.
 
Zenehallgatás, semmi más
Hallgasson zenét háttérzaj nélkül, a Digitális zajcsökkentésnek köszönhetően. Az intelligens zajcsökkentés funkció automatikusan figyeli az Ön környezetét, és megkeresi a megfelelő zajcsökkentő profilt (egyes típusoknál a háttérzaj 99%-át kiszűrve).
Szemkápráztató videó
A színes OLED képernyőn borotvaéles, lenyűgöző fényerejű videókat tekinthet meg hihetetlen részletezettséggel és tisztasággal. 10000: 1 kontrasztarány, szélesebb betekintési szög (akár 180 fok) és szupergyors válaszidő (0, 1 ms) – lélegzetelállító eredmény a képernyőn, még a gyors jeleneteknél is
Kiemelkedő hangminőségű zenehallgatás
A WALKMAN® készülék kiváló hangminőséget biztosít három beépített audiotechnológiának köszönhetően: Clear Stereo, Clear Bass és DSEE digitális hangjavítás Együttes erővel nyújtják az eredeti hangzáshoz legközelebb álló hangélményt, épp olyan, mint egy koncerten.
A leghosszabb akkumulátor-élettartam
A Walkman® stamina akkumulátor nyerő pozícióban van, ami azt jelenti, hogy sokkal hosszabb ideig hallgathat zenét vagy nézhet videót. A 30 órányi zenei vagy 10 órányi videolejátszás hatására a hálózati csatlakozót az autóban vagy bárhol út közben szinte teljesen elfelejtheti
A nyílt formátummal eltűnnek a határok
A nyílt formátum azt jelenti, hogy bárhol is tárolja zeneszámait, bármilyen formátumban legyenek is (WMA, MP3 és AAC (csak nem DRM)), a Windows Media™ Player 11, iTunes® vagy a Windows intéző felületéről áthúzhatja az egész könyvtárat Walkman® készülékére. Csak egy cinch!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 16:06
. Sony NWZ-A844 MP 4 lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése