2012. február 23., csütörtök

Telepített lakókocsik kiadók, Rab sziget, Lopar - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Gondtalan nyaralás Rab sziget homokos partján!
Lakókocsik kiadók a San Marino*** (8000 fős) kempingben, Rab szigeten, Lopar városban. A lakókocsik klimatizáltak (mobilklíma vagy ablakklíma az elősátorban), teljesen felszereltek és  egymás mellett helyezkednek el. Legközelebbi vizesblokk kb 15-20 m, a part kb 150 m.
A tengerpart 1, 5 km hosszú természetes homokos, lassan mélyülő, ideális kisgyermekes családok részére.
A lakókocsik 4 személy részére nyújtanak kényelmes kikapcsolódási lehetőséget, a kocsik két végében található egy-egy franciaágy méretű fekhely. Takaró, párna 4 személy részére van, ágynemű huzatot kell a Vendégeknek hozniuk.
A zárt elősátorban van kialakítva a konyha: konyha pult, mikro sütő, kombi hűtő, edények, tálak, evőeszköz, tányérok, poharak, csészék tartoznak a konyhai felszereléshez. A főzés kétlapos villany rezsóval megoldott.
A parti sátor alatt található egy műanyag asztal, 6 székkel.
A legközelebbi tisztasági egység (kék csempés) kb 15-20m távolságra van a lakókocsiktól. Folyamatosan takarítják, felújított, igen kulturált! Van férfi/női/gyermek mosdó, wc, tusoló, lábmosó, mosogató és mosó helység, a központi blokkban csecsemő pelenkázó és fürdető.
A sziget klímája egyedi, kifejezetten meleg, mediterrán jellegű, előszonban kellemes nyári meleg, kb 28-30 fok van, főszezonban 38 fok körül alakul a hőmérséklet.   A tengervíz hamar felmelegszik, mert lassan mélyülő a partszakasz.
A kempingben van kisbolt, pékség, firss hal árus, kispiac, rengeteg vendéglátó egység, főszezonban animátori programok, zenés estek. Lehetőség van motorcsónak, jet-ski bérlésre. A kemping területén van óriáscsúszda és több játszótér is . Nagyon sok programra is van lehetőség, pl üveg fenekű hajózás, halász hajó, kirándulás, sziget túra, stb, a legtöbb helyen magyar nyelvű szervezéssel.
Fontos !!! Nálunk a bérleti díjon felül kizárólag az  idegenforgalmi adó (kurtaxa) és egyszeri regisztrációs díj fizetendő a kemping részére.   Minden más szolgáltatást (1 autó parkolását, a víz, villany használatot, szemétszállítási díj) a bérleti díj tartalmaz  !!!
2012 június1-8-ig, 7éjszaka 3+1 személy részére 1 db lakókocsi bérlése 45. 000 Ft.
Figyelem! Az ajánlat maximum 4+1 főre érvényes és a feltüntetett időpontra vonatkozik!  
Mivel ez egy önálló nyaralási forma, minden Vendég távozáskor maga után takarítja ki a lakókocsit, kérem ennek tudatában licitáljanak!
Tunus váltás mindig pénteken van!
Kempingben fizetendő díjak:
Idegenforgalmi adó : 12 év alatt ingyenes, 12-18 évig 0, 5 EUR/fő/éjszaka, 18 év felett 1 EUR/fő/éjszaka
Regisztrációs díj: 1 EUR/fő (egyszeri)
Kellemes időtöltést és jó nyaralást kívánok minden Vendégemnek!



Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 13:36
. Telepített lakókocsik kiadók, Rab sziget, Lopar - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése